Vorig jaar hebben wij ons koperen jubileum mogen vieren. Milin (eigenaar van het merk ThomDeck) is al meer dan 12,5 jaar actief met het produceren, innoveren en het leveren van duurzame afbouwmaterialen voor de bouwsector. In het teken van deze viering houden wij vanaf vandaag een fotowedstrijd!

Op veel plekken in Nederland zijn onze duurzame afbouwmaterialen toegepast. Van deze afgeronde projecten, waar onze producten zijn toegepast, kan jij foto’s maken. Meedoen is niet voor niets, je maakt kans op 4 seizoenkaarten van je favorieten voetbalclub in de Eredivisie voor het komende seizoen 2017/2018 of 2018/2019 t.w.v. €1000,-.

Wat moet je doen

  • Monteer de duurzame afbouwmaterialen van Milin B.V.
  • Maak foto’s van het afgeronde project
  • Stuur deze foto’s op per mail naar marketing@milin.nl
  • Bijgevoegd een omschrijving van het project, het toegepaste merk en het adres.
  • Je hebt tot 1 juli de tijd

Inspiratie nodig?

In de afgelopen 12,5 jaar zijn er al uiteenlopende projecten gefotografeerd. Bekijk onze projecten pagina waar al vele afgeronde projecten terug te vinden zijn.

Bekendmaking winnaar

De winnaar van de fotowedstrijd wordt eind juli gekozen. De keuze van de winnaar wordt gedaan door een onafhankelijke jury bestaande uit; architecten, projectontwikkelaars en aannemers. Een tip van deze vakjury luidt: Laat het gebouw of detail spreken! Ga in op detail of neem de omgeving mee. De maker van de mooiste en origineelste foto zal uiteindelijk €1000,- kunnen besteden aan seizoenkaarten van zijn of haar favorieten Eredivisie club (extra eigen bijdrage is mogelijk).

Kortom

Ben jij bezig of staat er op de planning een nieuwbouw- onderhouds- of renovatieproject met de producten van ThomDeck? Pak je camera en maak er foto’s van! Niet alleen voor het winnen van de 4 seizoenkaarten t.w.v. €1000,- maar ook om potentiële klanten te overtuigen van het prachtige eindresultaat. Want beeld zegt meer dan 1000 woorden.

Voordat je begint, bekijk hier de voorwaarden