Het mooie weer is aangebroken, tijd om de tuin anders in te richten, tijd voor groene vingers! Alles groeit en bloeit volop in de zomer waardoor je optimaal kan genieten van je tuin. Hoe lekker zou het zijn om van je prachtige tuin te genieten, op een onderhoudsarm terras?

Een onbezorgde zomer

project lichtgrijs classicHeerlijk genieten van de zon en al het groen om je heen en je geen zorgen hoeven te maken over het schoonmaken van het terras. Wij kunnen jou een onbezorgde zomer bieden met onze ThomDeck vlonderplanken.
In tegenstelling tot een houten terras zijn de ThomDeck vlonderplanken: eenvoudig te monteren, antislip, splinteren niet en zijn vormvast. De composiet vlonderplanken zijn kindvriendelijk, dus u heeft geen omkijken naar het onderhoud noch de veiligheid van de kinderen. Tevens zullen de composiet vlonderplanken niet rotten of schimmelen.

Naast deze eigenschappen kies je met de ThomDeck vlonderplanken voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid! Er zal geen ontbossing plaatsvinden voor de vlonderplanken van ThomDeck, de houtspaanders zijn hergebruikt en de composiet vlonderplanken zijn 100% recyclebaar.

Creëer een stijlvol terras

Kies voor een onderhoudsarm en duurzaam terras met de vlonderplanken van ThomDeck. De vlonderplanken bestaan uit composiet en zijn een alternatief voor hardhout of natuursteen. De composiet vlonderplanken, ook wel WPC terrasdelen (Wood Plastic Composite), zijn gemaakt van sterke houtspaanders in combinatie met kunststof. Door deze combinatie heb je een natuurlijke uitstraling maar met kunststof eigenschappen.

Er is meer mogelijk

Naast een sfeervol terras voor tuinen zijn de composiet vlonderplanken ook ideaal voor het gebruik van: balkons, dakterrassen, schuttingen, aanlegplaatsen voor boten, opstapjes, zwembaden, steigers, bruggen en hekwerken.

De composiet vlonderplanken van ThomDeck zijn te verkrijgen in “classic”. De anti-spot heeft een houtstructuurnerf waardoor de composiet vlonderplanken niet te onderscheiden zijn ten opzichte van natuurlijk hout. De Classic heeft een geribbelde structuur waardoor er meer grip is, ideaal voor het gebruik door kinderen.

Vraag hier uw gratis monster aan om de producten en de kleuren met eigen ogen te ervaren.

Maak kans op gratis vlonderplanken van ThomDeck

Wat moet je doen? Onze Facebookpagina liken, het bericht betreft ThomDeck win-actie delen en wie weet bezorgen wij jou 15m2 terrasplanken t.w.v. €1500,-!

Milin Facebook pagina