In het teken van de nieuwe duurzame afbouwmaterialen catalogus van Milin B.V. (Leverancier en merkhouder van ThomDeck) heeft ThomDeck nieuwe ontwikkelingen en producten die per direct verkrijgbaar zijn.

Ons doel is om de monteur en eindgebruiker tegemoet te komen met nieuwe ontwikkelingen van ons product. Door goed te luisteren naar de markt, eindgebruiker en de trends van tegenwoordig ,hebben wij ons assortiment uitgebreid met een nieuw afwerkprofiel en een nieuw accessoire.

Het nieuwe startclip

Dit nieuwe startclip van RVS geeft het begin punt aan waar de terrasplanken gemonteerd worden. Dit nieuwe startclip wordt op de bevestigingsprofielen vast geschroefd waarna je de terrasplanken kan gaan monteren. Dankzij dit nieuwe profiel zullen de terrasplanken zich goed op zijn plaats houden en zorgen voor stabiliteit van het gehele terras.

 

Gemakkelijk schoon te houden met ThomDeck care.

Het schoonmaken van de composiet terrasplanken van ThomDeck gebeurde met een simpel sopje of juist met een sterk bijtend schoonmaakmiddel. Een simpel sopje volstaat maar je zult nooit een optimaal schoon resultaat krijgen. In tegenstelling tot de sterk bijtende schoonmaakmiddelen, waardoor het wel schoon werd, maar er andere gebreken ontstaan zoals verkleuring.

In beide gevallen is het niet de ideale situatie. Om deze ideale situatie te creëren hebben wij een gulle midden weg gevonden in de vorm van ThomDeck Care. Dit schoonmaakmiddel is ideaal en speciaal gemaakt voor composiet terrasplanken om lang onbezorgd te kunnen genieten van de terrasplanken.

 

Gratis kleurmonster

Benieuwd naar de composiet terrasplanken van ThomDeck? Oordeel zelf dankzij de mogelijkheid om gratis kleurmonsters te bestellen van het product.