ThomDeck kunstof vlonderplanken

De zomer is helaas voorbij, de regen en kou komen weer onze kant op! Tijd om alle tuinmeubelen op te bergen en je te begeven naar de warme huiskamer.

Hopelijk heb je kunnen genieten van de zon in je tuinstoel op de composiet vlonderplanken van ThomDeck. Steeds meer mensen zien de voordelen in van kunststof vlonderplanken. De houten terrasdelen worden in grote getalen vervangen door samengeperste houtspaanders en kunststof, ook wel WPC (Wood Plastic Composite) planken genoemd.

kunstof vlonderplanken

Door middel van het samenpersen van houtspaanders en kunststof creëer je composiet. De vlonderplanken van ThomDeck hebben, door het samenpersen, de volgende eigenschappen:

  • Onderhoudsarm
  • Milieuvriendelijk
  • Eenvoudige montage
  • Antislip
  • Splintert niet
  • Recyclebaar
  • Duurzaam
  • Vormvast

Waarom nog kiezen voor houten vlonderplanken? De uitstraling van de ThomDeck composiet kunststof terrasplanken is identiek aan houten vlonderplanken. Tevens ben je met deze eigenschappen veel minder tijd kwijt aan het onderhoud. De vlonderplanken een enkele keer per jaar de schoonmaken volstaat, schuren en lakken behoren nu tot de verleden tijd.

Soorten vlonderplanken

Milin biedt ThomDeck vlonderplanken aan, de “classic”. Beide soorten vlonderplanken worden gemaakt van dezelfde grondstoffen en hebben gelijkwaardige eigenschappen. Het verschil zit hem in de oppervlaktes.

Classic vlonderplank

De Classic vlonderplank heeft een authentieke uitstraling dankzij de geribbelde antislip oppervlak. Door de antisliplaag zijn de Classic vlonderplanken kindvriendelijk en is het gemakkelijk schoon te houden.

Om het verschiltussen de twee soorten vlonderplanken te verduidelijken hebben we video’s op ons Youtube kanaal.

 

Toepassen van vlonderplanken

Naast een sfeervol terras voor tuinen balkons en dakterrassen, zijn ThomDeck vlonderplanken ook geschikt voor schuttingen, zwembaden, steigers, bruggen, daken en hekwerken.

De bevestiging van ThomDeck vlonderplanken wordt gedaan met startprofielen, montageclips, afwerkstrips, bevestigingsprofielen en schroeven. Voor de bevestiging van ThomDeck terrasdelen hebben wij een montage instructie op onze website ter beschikking staan.

Nog vragen over ThomDeck vlonderplanken? Neem contact op via verkoop@milin.nl of bel 030 657 90 20.