Creëer een stijlvol terras met duurzame en milieuvriendelijk kunststof terrasdelen van ThomDeck. De composiet terrasplanken zijn een alternatief voor een hardhout of natuursteen terras. De composiet terrasplanken, ook wel WPC terrasdelen (Wood Plastic Composite) zijn gemaakt van sterke houtspaanders en kunststof. De terrasdelen vereisen weinig onderhoud en zijn 100% recyclebaar. Naast een sfeervol terras voor tuinen, balkons en dakterrassen, zijn ThomDeck terrasplanken ook geschikt voor schuttingen, zwembaden, steigers, bruggen en hekwerken.

THOMDECK CLASSIC

ThomDeck kunststof terrasdelen classic zijn bijzonder duurzaam. Ze worden geperst uit een samenstelling van kunststof met sterke houtspaanders. Dankzij het uitgebreide programma aan afwerkingsprofielen is met ThomDeck snel en gemakkelijk een schitterend en natuurlijk terras te realiseren dat nauwelijks onderhoud vergt.

ThomDeck Classic kunststof terrasdelen hebben een authentieke uitstraling dankzij de geribbelde antislip oppervlakte structuur. Met ThomDeck Classic composiet terrasplanken kun je op een uitstekende manier je tuin, dakterras of balkon verfraaien. De composiet terrasplanken zijn onderhoudsarm en worden niet aangetast door insecten, ongedierte, schimmels of onkruid. De vlonder planken zijn vocht- en waterbestendig. Door de antislip laag is een ThomDeck Classic ook kindvriendelijk. ThomDeck hecht veel waarde aan het milieu. Daarom zijn de terrasplanken milieuvriendelijk en recyclebaar. Het bevat geen chemische bestandsdelen.