Kunststof terrasplanken

Kunststof terrasplanken is een synoniem van vlonderplanken. Vroeger werd het woord veelvuldig gebruikt, nu zie je een gelijke verdeling. Vlonderplanken komt van het woord vlonders wat planken betekent. Binnen het ThomDeck assortiment kennen wij twee soorten: anti spot en classic.

THOMDECK CLASSIC

ThomDeck kunststof terrasplanken classic zijn bijzonder duurzaam. Ze worden geperst uit een samenstelling van kunststof met sterke houtspaanders. Dankzij het uitgebreide programma aan afwerkingsprofielen is met ThomDeck snel en gemakkelijk een schitterend en natuurlijk terras te realiseren dat nauwelijks onderhoud vergt.

ThomDeck Classic vlonder planken hebben een authentieke uitstraling dankzij de geribbelde antislip oppervlakte structuur. Met ThomDeck Classic composiet terrasplanken kun je op een uitstekende manier je tuin, dakterras of balkon verfraaien. De composiet terrasplanken zijn onderhoudsarm en worden niet aangetast door insecten, ongedierte, schimmels of onkruid. De vlonder planken zijn vocht- en waterbestendig. Door de antislip laag is een ThomDeck Classic ook kindvriendelijk. ThomDeck hecht veel waarde aan het milieu. Daarom zijn de terrasplanken milieuvriendelijk en recyclebaar. Het bevat geen chemische bestandsdelen.

EEN ONDERHOUDSVRIENDELIJK TERRAS

Voor het aanleggen van een onderhoudsvriendelijk terras is composiet ideaal materiaal. Het is een prima alternatief voor een bankirai terras, ook wel bangkirai genoemd. De vlonder planken zijn eenvoudig te reinigen, niet gevoelig voor vlekken en vergen weinig onderhoud. De kunststof terrasplanken vegen of dweilen is voldoende voor het normale onderhoud. ThomDeck is ook prima geschikt als tuinafscheiding. Houten schuttingen of hekwerken vereisen veel onderhoud in tegenstelling tot composiet tuinhekken of tuinschermen.

De ThomDeck kunststof terrasplanken zijn verkrijgbaar in 3 kleuren: lichtbruin, donkerbruin en lichtgrijs.

Producten waar wij trots op zijn

classic 3 terrasplanken
Terrasplanken classic
ThomDeck composiet terrasplanken zijn bijzonder duurzaam. Ze worden geperst uit een samenstelling van...
Bekijken
terrasplanken monteren
Bevestigingsonderdelen
Voor het monteren van de terrasplanken van ThomDeck hebben wij bevestigingsonderdelen zodat...
Bekijken