ThomDeck kunststof vlonderplanken classic

ThomDeck kunststof terrasplanken classic zijn bijzonder duurzaam. Ze worden geperst uit een samenstelling van kunststof met sterke houtspaanders. Dankzij het uitgebreide programma aan afwerkingsprofielen is met ThomDeck snel en gemakkelijk een schitterend en natuurlijk terras te realiseren dat nauwelijks onderhoud vergt.

ThomDeck Classic vlonderplanken hebben een authentieke uitstraling dankzij de geribbelde antislip oppervlakte structuur. Met ThomDeck Classic composiet terrasplanken kun je op een uitstekende manier je tuin, dakterras of balkon verfraaien. De composiet terrasplanken zijn onderhoudsarm en worden niet aangetast door insecten, ongedierte, schimmels of onkruid. De vlonderplanken zijn vocht- en waterbestendig. Door de antislip laag is een ThomDeck Classic ook kindvriendelijk. ThomDeck hecht veel waarde aan het milieu. Daarom zijn de terrasplanken milieuvriendelijk en recyclebaar. Het bevat geen chemische bestandsdelen.

Milieu- en natuurvriendelijke kunststof vlonderplanken classic

Composiet vlonder planken rotten niet, zijn slijtvast en gemakkelijk in het onderhoud. ThomDeck bevat geen chemische bestanddelen, heeft anti slip, is bijzonder sterk en wordt niet aangetast door insecten of ander ongedierte. ThomDeck voldoet hiermee aan de hoogste eisen.

Onderhoudsarme composiet vlonderplanken classic

Een terras van composiet terrasplanken is wellicht iets duurder dan een houten terras, op de lange termijn wordt echter op het onderhoud bespaard. Het grote voordeel van kunststof vlonderplanken is dat je ze maar een enkele keer per jaar schoon hoeft te maken. Schuren en lakken behoren tot het verleden, wat tijdwinst oplevert en geld bespaard. Ook de prijzen van hout zijn de afgelopen jaren behoorlijk gestegen.

Vormvast

Houten vlonderplank gaat door weersinvloeden scheuren of splinters vormen. Kinderen spelen in de zomer graag op hun blote voeten bij het zwembad, waarschuweren we splinters helpt meestal niet. Dit probleem heboort met composiet terrasplanken van ThomDeck tot het verleden.