ThomDeck terrasplanken composiet classic zijn bijzonder duurzaam. Ze worden geperst uit een samenstelling van kunststof met sterke houtspaanders. Dankzij het uitgebreide programma aan afwerkingsprofielen is met ThomDeck snel en gemakkelijk een schitterend en natuurlijk terras te realiseren dat nauwelijks onderhoud vergt.

ThomDeck Classic terrasplanken composiet hebben een authentieke uitstraling dankzij de geribbelde antislip oppervlakte structuur. Met ThomDeck Classic composiet terrasplanken kun je op een uitstekende manier je tuin, dakterras of balkon verfraaien. De composiet terrasplanken zijn onderhoudsarm en worden niet aangetast door insecten, ongedierte, schimmels of onkruid. De terrasplanken zijn vocht- en waterbestendig. Door de antislip laag is een ThomDeck Classic ook kindvriendelijk. ThomDeck hecht veel waarde aan het milieu. Daarom zijn de terrasplanken milieuvriendelijk en recyclebaar. Het bevat geen chemische bestandsdelen.

Milieu- en natuurvriendelijke terrasplanken composiet

Vlonderplanken composiet rotten niet, zijn slijtvast en gemakkelijk in het onderhoud. ThomDeck bevat geen chemische bestanddelen, heeft anti slip, is bijzonder sterk en wordt niet aangetast door insecten of ander ongedierte. ThomDeck voldoet hiermee aan de hoogste eisen.

Onderhoudsarme composiet terrasplanken classic

Een terras van composiet terras planken is wellicht iets duurder dan een houten terras, op de lange termijn wordt echter op het onderhoud bespaard. Het grote voordeel van kunststof terrasplanken is dat je ze maar een enkele keer per jaar schoon hoeft te maken. Schuren en lakken behoren tot het verleden, wat tijdwinst oplevert en geld bespaard. Ook de prijzen van hout zijn de afgelopen jaren behoorlijk gestegen.

Vormvast

Houten terrasplanken gaan door weersinvloeden scheuren of splinters vormen. Kinderen spelen in de zomer graag op hun blote voeten bij het zwembad, waarschuweren we splinters helpt meestal niet. Dit probleem behoort met composiet terrasplanken classic van ThomDeck tot het verleden.